Дома
Помош
Мапа
    
ПОЧЕТНА  | РЖ УСЛУГИ А.Д. | УСЛУГИ  |  КАПАЦИТЕТИКОНТАКТ
Copyright © RZ USLUGI A.D.
Почетна
За нас
Услуги
Поддршка
Партнери
Новости
Контакт
Телекомуникации

 
     Раководител
     Пријава на грешки

ПП заштита

     Раководител
     Централа

Обезбедување


     Раководител
     Сменски раководител

Капии


      Главна капија
     Капија Југ
     Бутелска капија
     Капија - гл.дирекција
     Портирница - гл.дирек.
Поштенска адреса
16 македонска бригада 18
1000 Скопје, Р.Македонија


Телефон
+389 2 328 8088

Факс
+389 2 328 8086

E-пошта

contact@rzu.com.mk


328 8005
328 8001328 8025
328 8585328 8082
328 8034328 8036
328 8037
328 8055
328 8076
328 8009